Konfekcija Mart 2016

NAJNOVIJI MODELI – MART 2016

Drage nasa dame punijeg spasa, izasla je nova kolekcija za mart 2016.

Stize prolece i lepsi dani , blizi se vreme svadbi. pa je ova kolekcija za mart inspirisana malo svecanijim modelima za puniji stas.

Kao i uvek potrudili smo se da modeli budu od prirodnih materijala, viskoza , pamuka …u sastavu sa predivnim cipkanim detaljima.Sve samo da bi nase dame bile zadovoljne i prijatno se osecale na tim lepim dogadjajima.

Dodjite i uverite se i ako su modeli za puniji stas, ispratili smo svetske trendove i boje.

Proizvodnja za puniji stas

butik za punije dame

Proizvodnja za puniji stas

Uz veliko iskustvo u proizvodnji za puniji stas ‘Gattolini’ trudimo se da ceo asortiman izrađuje se od naj kvalitetniuvoznih materijala inostranih proizvođača koji našim modelima daju odličan izgled i dugutrajnost.

„Gattolini“ idealna garderoba za punije

Da bi dame punije stasa bile zadovoljne l da bi im bilo udobno ceo tim stručnjaka u proizvodnji za puniji stas trudi se da svaki model prilagodi našoj dami punijeg stasa a da pritom izgleda moderno i po svetskim standardima.Često osobe punije stasa imaju problem da pronađu adekvatnu garderobu, jel modeli u manjim brojevima ne odgovaraju njihovoj fizičkoj građi.

Proizvodnja i veleprodaja

Naša proizvodnja za puniji stas usko je specijalizovana i nudi vam naj veći izbor odeće za puniji stas.
Dugogodišnji rad, pozitivne kritike naših stalnih mušterija predstavljaju našu motivaciju za dalji rad. Pažljivo slušamo naše punije dame i kreiramo odeću koja odgovara potrebama savremenih dama u odgovarajućim većim brojevima koje se nemogu naći u standardnim prodavnicama.Jedini na našem tržištu možemo da vam ponudimo konfekcije brojeve 48,50,52,54,56.

Zato možemo ponosno reći da smo uspeli u svojoj nameri i obezbedili ‘punoj dami’ mogućnost da nosi elegantnu od prirodnog materijala skrojene dnevne predmete koji im savršeno pristaju i odgovaraju.

Uskoro nova kolekcija

Nova modna kolekcija

Pratite redovno naš sajt, jer uskoro izbacujemo najnoviju modnu kolkeciju sa predivnim dizajnom. Sve punije dame konačno mogu da kupe idealnu garderobu za svoj stas. Mi krojimo po Vačim merama. Butik Gattolini se uvek trudi da ubaci nešto novo i inovantno u svoje modne kolekcije. Sigurno smo da je moda za punije dame  sve više zastupljena u Srbiji i nadamo se da je naš doprinos tome velik, jer dajemo sve od sebe da usrećimo mnoge žene širom naše zemlje. Sve informacije vezano za naše telefone i mail adrese možete pogledati na stranici Gattolini kontakti.