butik za punije dame

Butik za punije dame

Gattolini – butik za punije dame

Butik za punije dame Gattolini se nalazi u Beogradu u TC banjica, lokal 047.
Informacije vezano za naše kontakt telefone možete videti na stranici Gattolini kontakt.

Modna kuća Gattolini se bavi proizvodnjom, veleprodajom i malorpdajom odeće za puniji stas, tako da sve naše modele možete pogledati u našem maloprodajnom objektu. Naši modni kreatori se uvek trude da izađu u susret današnjoj poslovnoj ženi, tako da naša modna kolekcija za krupnije žene uvek prati najnovije modne inovacije u svetu mode.

Pogledajte Galeriju slika sa Gattolini modelima, ili izaberite odgovarajuću katgoriju garderobe:

Punija dama u svetu mode

butik za punije dame

Gattolini’butik za puniji stas

Prošlo je vreme kada su samo mršavice bile angažovane za nošenje garderobe najpoznatijih svetskih modnih kreatora. Kao što svi znamo, sve više su popularnije punije dame u svetu mode. Punije dame imaju mnogo više aduta da prikažu od mršavica.

Naravno, veoma je bitno kakav model nose, kakav je kroj, način na koji se prikrivaju nedostaci a pokazuju aduti žene punijeg stasa. Gattolini je majstor u tome. Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo šta krupnija žena želi, šta joj najbolje stoji, na koji način uskladiti odeću bilo za nižu ili višu damu, kako prikriti nedostatke a iskazati nešto drugo.

Butik za punije dame

Butik za punije dame Gattolini već je dugo godina prisutan na srpskom tržištu sa svojom modnom kolekcijom. Stalne mušterije potvrđuju naš kvalitet i veoma nam je drago kada se raspituju za nove modele iz naših kolekcija.

Uvek se trudimo da uradimo nešto novo za modu, jer razumemo sadašnju ženu da stalno teži za nečim novim, inovativnim.

Naše modele možete pogledati na stranici kolekcija za punije dame Gattolini i izabrati model za Vas. Možete uvek doći u naš butik i isprobati modele koji Vam se dopadaju, mi ćemo uvek sa našim savetima da vam pomogmeno u izboru odgovarajuće odeće.

Moda za punije dame'butik za punije dame

Moda za punije – Gattolini

Isključivo nabavljamo visoko kvalitetne materijale iz Italije i od njih proizvodimo svu našu modnu kolekciju. Kvalitet je na prvom mestu. Naši krojevi saveršeno odgovaraju damama, i zbog toga sve ove godine i uspešno proizvodimo odeca za punije dame.
Gattolini butik za punije dame uvek ima na raspolaganju predivne haljine, pantalone, bluze, sakoe, tunije, jakne, džempere. Pored savršenog kroja, možemo se pohvaliti i odličnim dizajnom, jer uvek nastojimo da pratimo svetske modne trendove. Posetite nas, uverite se u kvalitet koji već godimama negujemo.  

Kvalitetna odeca za punije dame

Butik za punije dame Gattolini se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom svih svojih modnih proizvoda. Svaka naša kolekcija prati trenutne modne trendove a ono što je najbitnije kod izrade odeće za puniji stas je savršeni kroj po čemu smo poznati. 

Gattolini - odeca za dame punijeg stasa

Gattolini – moda za punije dame

Najbolji butik za punije dame

Dođite kod nas i uverite se zašto smo jedan od domaćih najboljih butika za punije dame. Naša konfekcija ostavlja bez daha mnoge dame sa naših prostora, zato broj naših stalnih mušterija konstantno raste. Butik za punije dame Gattolini se nalazi u Beogradu u tržnom centru Banjica, u lokalu 047.

Činjenica je da su punije dame zapostavljene u svetu mode, tako da teško pronalaze odgovarajuću garderobu za svoj stas. To vreme prolazi. Nastojimo da našima punijim damama olakšamo život, i da mogu kao urbana savremena žena lako doći do kvalitetne garderobe krojene baš za njihov stas. Butik za punije dame Gattolini već godinama ostvaruje svoj cilj, i veoma uspešno proizvodni modne konfekcije za dame punijeg stasa.

Popusti- Akcije – Sniženja

Butik za punije dame Gattolini često ima razne popuste na mnoge modele. Sve vezano za popuste na odeću za puniji stas možete pogledati na stranici Popusti.

butik za punije dameNajnoviji modeli

Nastojimo i trudimo se da redovno izbacujemo najnovije modele u gattolini butiku za punije dame. Svaka sezona donosi sa sobom najnovije trendove koje pratimo i prenosimo na našu modnu konfekciju. Ono što je veoma važno za butik za punije dame su novi modeli, nešto inovantno, nešto što privlači pažnju, a Gattolini je majstor za to. Mi isključivo koristimo kvalitetne materijale za izradu svih naših modela.

Korisni linkovi

Preporučili bi Vam jedan veoma lepo uređen sajt, online magazin za punije dame Plus Model Magazin.

Butik za punije dameGattolini ima još jedan sajt – Garderoba za punije dame.