Gattolini

Maloprodaja, veleprodaja i proizvodnja odece za dame punijeg stasa su tri osnovne delatnosti modne kuće Gattolini.

Proizvodnja-odece-gattoliniZa butike

Proizvodnja konfekcije za žene sa onakom Gattolini je namenjena svim vrstama potrošača. Naše modne kreacije koje možete pogledati u butiku Gattolini, takođe su izložene i širom Srbije po raznim poznatim buticima koji se bave prodajom garderobe za krupnije dame.

Preko nas možete poručiti modele po  povoljnim veleprodajnim cenama i garantujemo da ćete imati uspeha u prodaji garderobe marke Gattolini i da će dame iz vašeg grada sigurno biti zadovoljne.

Naši proizvodi mame osmeh svim damama punijeg stasa na prvi pogled. Modeli su prelepog dizajna, raznovrsnih boja za svačiji ukus, a ono što je najbitnije, svaka žena se oseća kao da je model krojen baš za nju, jer iskustvo nas je naučilo na koji način da radimo krojeve za Gattolini modele. Kontaktirajte našu veleprodaju, pogledajte naše modele haljina, pantalona velikih brojeva, bluza, sakoa, tunika, džempera, izložite Gattolini modele u Vašem butiku i videćete da kvalitet pokazuje više od reči, praksa je do sada tako pokazala.

Konfekcija za zene GattoliniProizvodnja-odece-za-punije

Konfekcija za punije dame Gattolini odiše pozitivnom energijom što naši stari kupci veoma dobru znaju.

Uvek se trudimo da proizvodimo nešto novo, inovantno, da iznenadimo mušterije i da ostavimo traga u srpskoj modi. Ovaj posao radimo iz ljubavi već dosta godina, zato i jesmo uspešni. Proizvodnja velikih brojeva Gattolini se obavlja u našem poslovnom prostoru u Beogradu na Banjici, posedujemo 7 modernih mašina i zaposlili smo odlične modne kreatore koji svakodnevno smišljaju nova inenađenja za dame punijeg stasa.